You are here
Home > Fudbal > Verder našao šifru za Arminiju (VIDEO)

Verder našao šifru za Arminiju (VIDEO)

Portal logo

Otišao je Verder iz Bremena na gostovanje Arminiji Bilefeld kako bi protiv ekipe iz donjeg doma došao do tri boda kojim će se odvojiti od crvene zone. I to je i uspeo. Drugo poluvreme donelo je prevagu gostima – 0:2 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a Verder je polako igrao, čekao šansu da pronađe šifru za Arminiju i to se na kraju i dogodilo.

Prvi gol Verdera pao je u 47. minutu, kada je Sardžent bio precizan. Iskoristio je dobar prodor sa strane i Verder je uspeo da dođe do prednosti na startu drugog poluvremena.

Čak je i Bilefeld doprineo da ceo posao za Verder bude lakši tako što je u 71. minutu ostao sa igračem manje u rotaciji.

De Medina je dobio crveni karton i to je ekipi za koju nastupa Miloš Veljković donelo ključnu prednost. Egeštajn je asistirao do Movalda, a ovaj je konačno matirao golmana domaće ekipe Ortegu. On je bio odličan na prošloj utakmici, ali protiv Verdera nije mogao.

Sa ovom pobedom Verder je pobegao na 30 bodova i iznad je crvene zone u kojoj se nalazi upravo Arminija sa 19 osvojenih bodova.

BUNDESLIGA – ZAOSTALI MEČ 20. KOLA

Sreda

Bilefeld – Verder 0:2 (0:0)

/Sardžent 47, Movald 75/

Source link

Slicni artikli

Top