You are here
Home > Košarka > RTS :: Radonjić pred Himki: Da odigramo dobar meč

RTS :: Radonjić pred Himki: Da odigramo dobar meč


Crveno-beli u četvrtak od 20.45 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić“ dočekuju Himki, poslednji tim na tabeli.

„Sledi duel protiv Himkija, koji je pred početak sezone napravio kvalitetna tim. Korona je do te mere uticala na njih već na startu, da je sve ostalo bilo proizvod svih problema koje su tada imali. Tim koji sada imaju je drugačiji nego na početku, ali očigledno dovoljno dobar da može da savlada Real iz Madrida ili Zenit u Sankt Peterburgu. Treba da budemo spremni da igramo dobar meč i nadamo se da će ti dobri intervali u našoj igri biti dovoljno dugi da možemo da zabeležimo dobar rezultat“, rekao je trener Radonjić za klupski sajt.

Himki je trenutno na skoru 3-24 i na samom dnu je tabele u Evoligi, dok je Zvezda jednu poziciju iznad sa učinkom od 7-21.

„Očekuje nas još jedna teška utakmica, zna se kakav nam je raspored. Duže vreme imamo problema sa povredama i bolesnim igračima. Vraćamo se polako u ritam, sigurno da treba još vremena. Ekipa Himkija individualno ima izuzetan kvalitet, zna se i da su oni imali puno problema, ali digli su formu u poslednjih par utakmica. Ppobedili su Zenit u gostima, pobedili su pre toga Real. Želimo da odigramo našu igru, da pružamo dobre minute i da podižemo formu na viši nivo. Zna se šta je recept za sutra, agresivna dobra odbrana što je naš prepoznatljiv stil, tranzicija – to je neki prvi preduslov da zabeležimo dobar rezultat u četvrtak“, rekao je košarkaš Marko Simonović.Source link

Slicni artikli

Top