You are here
Home > Fudbal > Radujem se što sam ponovo u SVOJOJ KUĆI /VIDEO/

Radujem se što sam ponovo u SVOJOJ KUĆI /VIDEO/


Dojučerašnji predsednik Mačve nije krio zadovoljstvo što se vratio u svoj klub, kao i da je stekao iskustvo za novi izazov.

– Presrećan sam što se vraćam u svoju kuću, a posebno što je to u ovom trenutku, jer mislim da sam kroz funkcije koje sam obavljao poslednjih šest godina stekao neophodno iskustvo za ovaj posao – rekao je u intervjuu za TV Partizan.

– Biti igrač je jedno, a biti na poziciji u klubu je sasvim nešto drugo. Mnogo je lakše biti u kopačkama i trenirati i igrati utakmice. Van terena je svakodnevan i višesatni rad – kaže Kralj koji je od 2015. do 2020. godine bio i na mestu predsednika FK Mačva.

Nije krio osmeh na licu i zbog saradnje sa šefom stručnog štaba Aleksandrom Stanojevićem.

– Radujem se što sam ponovo u svojoj kući i nadam se da ćemo nastaviti ovaj niz koji je započeo Stanojević. Bio sam igrač i bio rukovodilac, pa mogu da sagledan iz oba ugla. Kao igrač vam je možda nekada kriv neko iz uprave, ali kada dođete u njihovu kožu shvatite da nije nimalo lako i da iza svakog uspešnog posla je potrebno puno rada i odricanja – dodao je Kralj.

Ivica Kralj, rođen 1973. u Kotoru, postao je član pionira Partizana, a već sa 16 godina je bio rezerva Goranu Panduroviću na derbiju protiv Crvene zvezde, usled povrede Omerovića.

Posle crno-belih, zaigrao je za Porto, pa PSV, vratio se u Partizan, a karijeru priveo kraju u Rostovu i Spartaku iz Trnave.

Za reprezentaciju Jugoslavije je branio 41 put, igrao je na Mundijalu 1998. i prvenstvu Evrope 2000. Sa Partizanom je u prvom „mandatu“ osvojio dve titule i Kup, a u drugom prvenstvo, uz bravure koje su potom odvele crno-bele i u Ligu šampiona.

Ivica Kralj je bio 2016. izabran za člana Izvršnog odbora FSS, a bivši reprezentativac je u to vreme uspešno vodio FK Mačva.

VIDEO: Neverovatan poklon za Đokovića zbog rekorda

Source link

Slicni artikli

Top