You are here
Home > Fudbal > Potvrđena kazna čuvenom Brazilcu! Robinjo će zbog silovanja Albanke morati IZA REŠETAKA, ali mu ostaje samo jedna nada!

Potvrđena kazna čuvenom Brazilcu! Robinjo će zbog silovanja Albanke morati IZA REŠETAKA, ali mu ostaje samo jedna nada!


Posle najava krajem 2020. godine da će čuveni brazilski fudbaler Robinjo dobar deo života provesti iza rešetaka, Apelacioni sud u Milanu je potvrdio kaznu slavnom Brazilcu za silovanje.

Sud u Italiji je odbio žalbu njegovih advokata i ostao pri prvostepenoj odluci o devetogodišnjoj kazni zatvora zbog učešća u grupnom silovanju, da bi je sada i potvrdio, a Robinju kao jedina nada ostaje Vrhovni kasacioni sud.

Legendarni dribler se, inače, tereti da je sa nekoliko poznanika u januaru 2013. u Milanu zajednički silovao 22-godišnju Albanku u jednom noćnom klubu.

Foto: ERDEM SAHIN / EPA;

Robinjo

Iako je sudski postupak bio u toku baš dugo, bivši brazilski reprezentativac je potpisao za čuveni Santos, pristavši da igra za mesečnu platu od 230 evra, a onda je ekspresno dobio ugovor na zahtev sponzora koji, navodno, nije znao za optužbe za silovanje.

Robinjo, inače, stalno poriče da je kriv za ono za šta ga tužilaštvo optužuje, a njegovi advokati su probali da žalbu zasnivaju na fotografijama na kojima se vidi da je nesrećna devojka konzumirala alkohol u kobnoj noći, valjda pokušavajući da tako dokažu „da nije bilo silovanja, već je ona u pripitom stanju uradila šta je već uradila“.

Sud, naravno, nije prihvatio takve „dokaze“, pa je danas Robinju potvrđena kazna od devet godina iza rešetaka.

Italijanski sud je prethodno, kao glavne dokaze u prvostepenom postupku protiv Robinja, upotrebio presretnute telefonske poruke i razgovore preveo na italijanski. Na njima su Robinjo i njegovi prijatelji, između ostalog, konstatovali da je „Albanka bila pijana“, mada se fudbaler kasnije branio da “kada mu je prišla u klubu, pijana nije bila”. Sada su njegovi advokati iznova „okrenuli priču“, ali sud u to nije poverovao.

Robinjo je, na kraju, imao odnos sa 22-godišnjakinjom, prevario je tom prilikom suprugu i tvrdio da je posle toga otišao kući, a da su njegovi prijatelji ostali.

Video: Da li će sad ovako i Robinjo? Ronaldinjo igrao fudbal sa zatvorenicima





Source link

Slicni artikli

Top