You are here
Home > Fudbal > Kad nemaju Nejmara, moraju pronaći način.. Mesi i ekipa u četiri ujutru imali NEPRIJATNO IZNENAĐENJE u Parizu! /VIDEO/

Kad nemaju Nejmara, moraju pronaći način.. Mesi i ekipa u četiri ujutru imali NEPRIJATNO IZNENAĐENJE u Parizu! /VIDEO/


Fudbaleri Barselone pred sobom imaju možda i najteži zadatak ove sezone, a to je da nadoknade minus od tri gola iz prve utakmice osmine finala Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom.

Međutim, taj „posao“ još su pokušali da im otežaju navijači francuskog kluba i to, sada već uobičajenim remetilačkom akcijom za sve gostujuće ekipe.

Po već ustaljenom obrascu, navijači su negde u sitne sate došli pred hotel u kom su odseli protivnički igrači i aktivirali plotun pirotehnike koaj je gruvala i verovatno trgla iz sna Mesija i družinu.

Sigurno je da Mesiju i ekipi nije bilo ni malo prijatno tokom ove jutarnje „žurke“ na ulicama Pariza. Verovatno da su ih probudili i to u dubokom snu, pa će Katalonci imati i motiv više da dođu do pobede večeras.

Podsećamo, svi navijači Pari Sen Žermena su se ponadali da će njihov tim večeras u revanš meču osmine finala predvoditi Nejmar, koji je nedavno izašao iz povrede. To se ipak, neće desiti.

Poslovično dobro informisan francuski novinar Loik Tanci objavio je informaciju da Maurisio Poketino neće računati na Nejmara u revanšu osmine finala protiv Barse.

Meč u Parizu počinje u 21 čas.

VIDEO: Navijači PSV-a napali Dušana Tadića, morao da beži u autobus

Source link

Slicni artikli

Top