You are here
Home > Fudbal > „Igraće NAJJAČI SASTAV!“ Stanojević bez kalkulacija u Kupu Srbije protiv Voždovca: Oni rasterećeni, mi motivisani

„Igraće NAJJAČI SASTAV!“ Stanojević bez kalkulacija u Kupu Srbije protiv Voždovca: Oni rasterećeni, mi motivisani


Meč četvrtfinale Kupa Srbije između Partizana i Voždovca igra se sutra od 17 sati i pet minuta na stadionu u Humskoj.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim sutra neće imati lak zadatak protiv „zmajeva“ u nacionalnom kupu.

– Oporavili smo se, spremamo se. Eliminaciona je utakmica, znamo šta znači Kup. Oprezni smo i pripremljeni. Kup je prilika za najbolji sastav. Ne kalkulišemo, izlazimo sa najjačim mogućim sastavom. a Bajbek trenutno nije u njemu. Zavisi od njega kad će postizati golove. Voleo bih da uđe u formu, ali prvo mora da dođe do ekipe. Sigurno neće početi utakmicu – rekao je Stanojević na video konferenciji pred meč.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

FK Partizan FK Rad

Šef struke crno-belih ističe da će rival biti rasterećen, što neće biti slučaj sa njegovim timom.

– Eliminaciona je utakmica, oni nemaju šta da izgube, a mi možemo mnogo da izgubimo. U prvom delu smo imali tešku utakmicu sa njima, pobedili smo 2:0. Imaju određenih kadrovskih problema, ne znam u kakvom će sastavu izaći protiv nas. Biće rasterećeni, a mi smo maksimalno motivisani i oprezni jer znamo šta nam znači Kup – zaključio je Stanojević.

VIDEO: Novak Đoković peva Veseli se srpski rode

Source link

Slicni artikli

Top