You are here
Home > Fudbal > Điđi Bekali tera Vukušića posle samo 153 minuta

Điđi Bekali tera Vukušića posle samo 153 minuta

Portal logo


Prvi čovek FCSB-a u svom elementu.

Često je Điđi Bekali u centru pažnje rumunskih medija, a ponovo pišu o njemu posle izjave da mu Ante Vukušić nije više potreban u klubu. Ništa sporno, osim što je hrvatski napadač doveden pre nepuna dva meseca i još nije stigao da propisno oznoji dres svog novog kluba.

Od dolaska iz ljubljanske Olimpije, s kojom je raskinuo ugovor, 29-godišnji Vukušić upisao je tek šest nastupa za FCSB. Preciznije, na terenu je proveo ukupno 153 minuta (129 u prvenstvu i 24 u kupu).

Nije uspeo da se upiše u strelce, a da li je to ili nešto drugo razlog Bekalijevog nezadovoljstva, za sada nije poznato.

„Video sam dovoljno. Ante Vukušić neće više igrati. Samo će trenirati sa nama do kraja sezone i to je to. Održavaće kondiciju i može da prolazi kroz vrata, ali ne i da izlazi na teren“, istakao je kontroverzni Bekali.

Vukušić je tokom karijere promenio veliki broj klubova, a najduže se zadržao u splitskom Hajduku, u kom je i ponikao. Ugovor sa Rumunima potpisao je do leta, pa će Bekali svakako morati da ga plaća, igrao on ili ne.

Điđi Bekali (©AFP)

Source link

Slicni artikli

Top