You are here
Home > Fudbal > De Brujne dobio šta je tražio: Skoro duplo veća plata i ugovor na pet godina

De Brujne dobio šta je tražio: Skoro duplo veća plata i ugovor na pet godina

Portal logo

Ako je u januaru jednačina glasila: Mančester siti nije ponudio Kevinu de Brujneu dovoljno veliki novi ugovor jer štedi novac za Lionela Mesija, a danas je stigla informacija da je Belgijanac dobio šta je tražio, da li je to onda jasan znak da Mesi, ipak, neće završiti na Itihadu ovog leta? Tačan odgovor videćemo na leto.

Uglavnom, kako je javio Tajms, Siti i De Brujne su se dogovorili oko uslova za potpisivanje novog ugovora. Belgijski vezista je dobio šta je hteo: masnu povišicu i to na rok od pet godina, što govori da mu je plan da karijeru završi u taboru Građana. Barem kada o ozbiljnom, vrhunskom fudbalu pričamo, jer će, kada mu novi ugovor istekne, Kevin imati 35 godina.

Nedeljna plata koju će De Brujne dobijati je gotovo duplo veća nega sada. Nova će iznositi 361.000 evra po sedmici, dok je do sada, kako kažu engleski mediji, dobijao 198.000 na svakih sedam dana. I tako će biti do juna 2026. godine.

Zanimljivo je da je Belgijanac nedavno otpustio dugogodišnjeg menadžea Patrika de Kostera i da je sve pregovore sa rukovodstvom Sitija vodio on, njegov otac i advokat. Sve je ostalo, takoreći, u krugu porodice.

Ostale su još da se utanače neke sitnice i onda će ugovor biti potpisan, ali utisak je da to sada ništa ne može da poremeti. De Brujne želi da ostane u Sitiju, ali želi i da bude adekvatno plaćen.

Sada posle svega, izgleda, ništa od Lionela Mesija… 

Source link

Slicni artikli

Top