You are here
Home > Fudbal > Crno-beli sve jači: Zdjelar i Urošević opet treniraju

Crno-beli sve jači: Zdjelar i Urošević opet treniraju

Portal logo

Popravlja se kadrovska situacija u Partizanu. Saša Zdjelar i Slobodan Urošević ponovo su na treninzima prvog tima i uskoro bi trebalo da zaoštre konkurenciju u početnih 11 trenera Aleksandra Stanojevića.

Zadnji vezni nije bio na raspolaganju stručnom štabu od duela sa Radnikom 21. februara, levi bek je propustio utakmice sa Inđijom, Vojvodinom i Radom, obojica su bila na bolovanju zbog infekcije virusom korona, ali kako je problem rešen, dobili su dozvolu lekara da se vrate u takmičarski pogon.

S tim da je neizvodljivo da se pojave na terenu u četvrtak od 17.05 kad Parni valjak bude dočekao Voždovac u četvrtfinalu Kupa Srbije, niti u susretu narednog prvenstvenog kola sa Zlatiborom iz Čajetine, u ponedeljak. S obzirom na period odsustva potrebno im je malo vremena da uhvate ritam, a pretpostavlja se da bi minute mogli da upišu na gostovanju OFK Bačkoj u Bačkoj Palanci, 20. marta.

Kako posle te utakmice sledi reprezentativna pauza, očekuje se da Zdjelar i Urošević budu na maksimalnom broju obrtaja za mečeve posle predaha zbog obaveza državnog tima. Partizan 3. aprila dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca, a četiri dana kasnije gostuje Crvenoj zvezdi u 164. večitom derbiju.

A tad će Aleksandru Stanojeviću svaki čovek biti od koristi.

Source link

Slicni artikli

Top