You are here
Home > Fudbal > Četiri greške je mnogo u Ligi šampiona

Četiri greške je mnogo u Ligi šampiona


Uprkos pobede sa 3:2 u dramatičnoj završnici meča u Torinu, Juventus je eliminisan jer su se gosti zahvaljujući rezultatu iz prve utakmice plasirali među osam najboljih timova Starog kontinenta, a Pirlo je konstatovao da je sve to posledica samo četiri greške tima.

„Četiri greške u dve utakmice Lige šampiona su mnogo, previše. Normalno je da budete eliminisani posle toga“, izjavio je strateg Juventusa.

Torinski klub je imao igrača više od 54. minuta i nisu uspeli da tu prednost iskoriste, ali je Pirlo konstatovao da je tim taj deo meča odigrao bez grešaka i da je ključni momenat utakmice bio šut Serža Oliveire koji je prošao kroz noge Kristijana Ronalda i završio u mreži.

Eliminacija već u osmini finala je svima teško pala ali je italijanski trener naglasio da se sada okreću domaćem šampionatu u kojem ih čeka još puno izazova i još jednom naglasio da se ne boji za svoju budućnost na klupi Juventusa.

„Radim na projektu koji sam počeo pre nekoliko meseci i koji ima širu viziju. Ova godina je tek početak, pa nastavljam da radim smireno. Nisam srećan jer sam želeo da napredujem u Ligi šampiona, biće mi ovo odličan test. Moramo da okrenemo novu stranicu čak i ako će gorak ukus potrajati nekoliko dana. Moramo da zaronimo u šampionat jer smo tek u martu i još imamo mnogo utakmica. Moraćemo da se suočimo sa njima na najbolji mogući način i da pokušamo da popravimo poziciju na tabeli“, zaključio je Pirlo.Source link

Slicni artikli

Top