You are here
Home > Fudbal > Bili su najlepši par, A SADA SU SVE ŠOKIRALI RASKIDOM! Rastali se golman i voditeljka čiji je poljubac pred kamerom video ceo svet /VIDEO/

Bili su najlepši par, A SADA SU SVE ŠOKIRALI RASKIDOM! Rastali se golman i voditeljka čiji je poljubac pred kamerom video ceo svet /VIDEO/


Špansku fudbalsku legendu Ikera Kasiljasa i sportsku novinarku Saru Karbonero svet je upamtio po čuvenom poljupcu ispred kamere na Mundijalu 2010. godine, ali je o toga ostala samo uspomena.

Tada je posle finala u kome je Španija postala prvak sveta Sara intervjuisala Kasiljasa, a on je usred razgovora poljubio. To je ipak prošlost, a realnost je da će se kako španski mediji navode taj brak okončati.

Iako su zajedno prošli mnoge nedaće poput Ikerovog srčanog udara, zatim Sarinog tumora na jajnicima, poznati par po svemu sudeći više nije u velikoj ljubavi.

Španski časopis „Lekturas“ preneo je vest da Kasiljas i njegova supruga žive razdvojeno, ali da je na Sarinim kontrolnim pregledima u bolnici legendarni golman bio uz nju pa je tako očigledno da su pored svega u dobrim odnosima.

Inače, legendarni golman je trenutno zamenik direktora klupske fondacije u klubu za koji je odigrao jedne od najvažnijih utakmica u karijeri Real Madridu.

Podsećamo, ovaj par je kroz život prošao kroz brojne teške trenutke. Dok se Iker oporavljao od posledica srčanog udara, stigla ga je nova životna drama. Njegovoj supruzi Sari Karbonero je dijagnostikovan tumor jajnika.

– Još se nismo oporavili od straha, a život nas je iznenadio ponovo. Ovaj put radi se o meni… Pre nekoliko dana na pregledu doktor mi je ustanovio maligni tumor jajnika. Već sam imala i operaciju i sve je prošlo kako treba. Na sreću uhvatili smo ga u ranoj fazi, ali imam još nekoliko meseci terapije. Smirena sam i samouverena da će sve ispasti dobro. Znam da će put biti težak, ali sa srećnim krajem. Imam podršku porodice i prijatelja i sjajan medicinski tim – napisala je tada Sara na svom Instagramu.

VIDEO: Fudbaler tek što je postao otac, saznao da mu beba ima leukemiju

Source link

Slicni artikli

Top