You are here
Home > Fudbal > Definitivno: Maksimović ide iz Napolija na leto

Definitivno: Maksimović ide iz Napolija na leto

Portal logo


Od heroja, do precrtanog. Takav je put za manje od godinu dana prešao Nikola Maksimović od momenta kada je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Kupa Italije, zbog čega su pljuštale pohvale sa svih strana, do toga da je uglavnom zasut kritikama, zbog čega je rastanak sada izvesniji nego ikad ranije.

Nedelja, 20.45: (2,60) Milan (3,25) Napoli (2,75)

Prema informacijama koje stižu iz Italije, u Napoliju su odlučili da definitivno stave tačku na saradnju s Maksimovićem na kraju sezone, kada mu bude istekao ugovor. U istom vozu je i Elseid Hisaj, a plan Napolijevih vodećih ljudi je da kupe mlade igrače koji će pokazati kvalitet. Zbog toga što će Maksimović i Hisaj otići kao slobodni igrači klub namerava da uspostavi praksu da u budućnosti više ne ostaje bez evrocenta obeštećenja od igrača na koje se ne računa.

Za razliku od Hisaja, Maksimovićev odlazak nije prvenstveno vezan za kvalitet njegovih izdanja, iako je bio kritikovan zbog nedavne role protiv Sasuola kada je postigao autogol, već za to što posle više od godinu dana razgovora dve strane nisu uspele da postignu dogovor oko novog ugovora, koji se najavljivao pre dve sezone, pa prošle godine posle osvajanja nacionalnog kupa, kada se praktično čekao samo dan potpisa uz zasluženu povišicu. Od tada se nije daleko odmaklo i zbog toga je rastanak praktično završena stvar.

Štoper iz Bajine Bašte ove sezone odigrao je 24 utakmice u svim takmičenjima. Prethodnih meseci pominjalo se interesovanje klubova iz Premijer lige, sada se ipak ne pominju konkretna imena.

Source link

Slicni artikli

Top