You are here
Home > Tenis > Čuveni glumac kog Srbija obožava SNIMA FILM o Novaku, uočen u Beogradu na mestu gde Đoković provodi najviše vremena

Čuveni glumac kog Srbija obožava SNIMA FILM o Novaku, uočen u Beogradu na mestu gde Đoković provodi najviše vremena


Novak Đoković je na Australijan openu najavio film koji će opisati njegov teniski život, a sada je poznato više detalja.

Srpski as će snimiti dokumentarac o karijeri, a i životu tokom konstantnih putovanja, dok će celim projektom rukovoditi čuveni glumac i režiser Dragan Bjelogrlić, kako piše Objektiv.

Taj list je posrednu, potvrdnu informaciju za tu vest dobio nakon što je paparaco fotografisao Bjelogrlića i filmsku ekipu u neposrednoj blizini Sportskog centra „Novak“.

Dragan Bjelogrlić

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Dragan Bjelogrlić

– Oporavak predstavlja 100 posto mog dana, pet dana sam sve svoje vreme proveo u oporavku. Snimam dokumentarac, sve će se to videti na ekranima, do kraja ove godine, mogu da najavim i to. Beležim dosta stvari koje doživljavam u ovom periodu, u poslednjih nekoliko meseci, pa ćete imati prilike sve to da vidite, rekao je Đoković.

Dragan Bjelogrlić je trenutno jedan od najzastupljenijih ljudi u domaćoj filmskoj industriji kada su u pitanju hit filmovi i serije.

Radio je nekoliko sportskih projekata, a sigurno najpoznatiji „Montevideo, bog te video“ koji je prikazivan i kao serija.

Video: Govor Novaka Đokovića: Obratio se Beograđanima





Source link

Slicni artikli

Top