You are here
Home > Košarka > Zvanično: Filipovski bivši, Mijatović uz Matovića do kraja sezone

Zvanično: Filipovski bivši, Mijatović uz Matovića do kraja sezone

Portal logo

Aleksandar Matović vodiće Partizan u sredu u Ljubljani protiv francuskog Metropolitana, a pomagaće mu Dejan Džoli Mijatović. I taj dvojac biće na čelu Partizana do kraja sezone.

Nakon razgovora obavljenih između uprave kluba i dosadašnjeg trenera Saše Filipovskog, postignut je sporazum o raskidu ugovora sa njim i njegovim prvim asistentom, Bobanom Mitevim„, stoji na sajtu Partizana.

Posle odlaska Saše Filipovskog, njegovom pomoćniku Matoviću ukazano je poverenje za meč protiv Metropolitana, a u stručni štab se vraća Dejan Džoli Mijatović koji će pomagati Matoviću do kraja sezone.

Šef stručnog štaba KK Partizan NIS do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017. Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima„, istakao je Partizan.

Popularni Džoli se proslavio u radu sa mladim selekcijama, mada je radio i kao asistent u Hemofarmu, FMP-u, Albi, samostalno je radio u Svislajonu, Lovćenu, Poznanju, ali je najveće rezultate beležio kao selektor. Tako je 2007. bio prvak Evrope na U18 prvenstvu, 2011. i 2013. srebrni na svetskim prvenstvima…

Matović i Mijatović su bili pomoćnici Nenadu Čanku, kao i Vladu Šćepanoviću. Posle dolaska Saše Filipovskog, te njegovog pomoćnika Bobana Miteva, Mijatović je pomeren na poziciju koordinatora mlađih selekcija.

Sada se otvorilo mesto i Džoli je vraćen u stručni štab gde će pomagati Matoviću.

Source link

Slicni artikli

Top