You are here
Home > Košarka > Sašo Filipovski je bivši, Partizan ima NOVOG TRENERA, već trećeg ove sezone!

Sašo Filipovski je bivši, Partizan ima NOVOG TRENERA, već trećeg ove sezone!


Posle subotnjeg poraza od Cibone, dosadašnji trener crno-belih i njegov asistent Boban Mitev, obavili su razgovor sa upravom kluba i postignut je sporazum o prekidu saradnje.

– Nakon razgovora obavljenih između uprave kluba i dosadašnjeg trenera Saše Filipovskog, postignut je sporazum o raskidu ugovora sa njim i njegovim prvim asistentom Bobanom Mitevim. KK Partizan se ovom prilikom zahvaljuje Saši Filipovskom i Bobanu Mitevu na vremenu koje su proveli u crno-belom taboru i svom trudu koji su svakodnevno ulagali u Partizan – saopštio je Partizan.

Filipovski i Mitev su u Partizan došli 5. novembra 2020. godine, nakon što je mesto šefa stručnog štaba ostalo upražnjeno odlaskom Vlada Šćepanovića.

Pod vođstvom Filipovskog, crno-beli su ostvarili plasman u Top 16 fazu Evrokupa i polufinale Kupa “Radivoj Korać”. Ipak, serija loših rezultata, pre svega u ABA ligi, dovela je do toga da trener i uprava kluba sednu za sto i dogovore se o prekidu saradnje.

Šef stručnog štaba KK Partizan do kraja sezone 2020/21 biće Aleksandar Matović, iskusni trener koji se u stručnom štabu prvog crno-belih nalazi od leta 2017.

Matović je pre toga dugo godina radio u mlađim selekcijama Partizana, a u košarkaškim krugovima je posebno poznat po kvalitetnom individualnom radu sa igračima.

Matovićev asistent biće koordinator mlađih selekcija KK Partizan i čovek koji je bio deo stručnog štaba Nenada Čanka u sezoni 2017/18, odnosno Vlada Šćepanovića na početku tekuće sezone, Dejan “Džoli” Mijatović.

VIDEO: Vatromet za Noleta!

Source link

Slicni artikli

Top