You are here
Home > Tenis > Prestonica je danas NOVAKGRAD! Sjajne scene širom grada, Đoković posle „akcije“ na Novom Beogradu sve oduševio ispred Skupštine

Prestonica je danas NOVAKGRAD! Sjajne scene širom grada, Đoković posle „akcije“ na Novom Beogradu sve oduševio ispred Skupštine


Nakon sjajnog dočeka ispred njegovog restorana na Novom Beogradu, slavlje svetskog rekorda Novaka Đokovića preselilo se ispred zgrade Skupštine grada.

Od 19 do 22 sata na fasadi Starog dvora prikazivali su se maestralni potezi Novaka Đokovića, tu je naravno bio i on, da proslavi ovaj veliki dan sa mnogobrojnim ljudima koji ga podržavaju.

Povici, aplauzi i široki osmesi ulepšali su centar prestonice, jer je prvi reket sveta slavio zajedno sa narodom obaranje Rodžera Federera koji je ostao na 310 nedelja na prvoj poziciji, dok je Srbin ušao u 311. istorijsku nedelju.

Ovim povodom oglasio se i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Večeras je Novak Đoković posetio Skupštinu grada Beograda! Učinio je to tokom projekcije na fasadi Starog dvora koja je organizovana u čast njegovog zvaničnog proglašenja za najboljeg tenisera svih vremena. Novak je izašao ispred zdanja Starog dvora na radost stotina mališana koji su došli da gledaju projekciju. Sa svakim detetom se slikao i razgovarao. Ponovo je pokazao zašto je najveći! Hvala Nole za sve što si učinio za naš Beograd. Hvala jer uvek ponosno ističeš da si Srbin i Beograđanin! Ponosni smo na tebe! – napisao je Vesić na Fejsbuku.

Takođe, u Noletovu čast na bilbordima širom grada ispisane su poruke zahvalnosti Đokoviću, a na svim građevinama sa dekorativnom rasvetom, poput, zgrade Narodne Skupštine, Palate Albanije, fontane na Slaviji, Brankovog mosta, mosta na Adi, osvetljenje je u bojama srpske zastave.

VIDEO: Vatromet za Noleta

Source link

Slicni artikli

Top