You are here
Home > Košarka > Održan žreb za završni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević

Održan žreb za završni turnir Kupa Milan Ciga Vasojević


Završni turnir ženskog nacionalnog Kupa Milan Ciga Vasojević, održaće se 13. i 14. marta u Vršcu u dvorani „Milenijum“.

Prvo polufinale na progamu je 13. marta od 12.30 sati, drugo od 15 sati, a finale je zakazano za nedelju 14. mart u 13 sati.

Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, kao i predstavnici organizatora grada Vršca, a pozdravio ih je generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Zlatko Bolić.

„Posebno mi je drago što će grad Vršac biti domaćin finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević, verujem da će sve da protekne kako treba… Košarkaški savez Srbije će se potruditi da celu organizaciju isprati na najbolji mogući način i ovom prilikom svim učesnicima želim puno sportske sreće i da naprave najbolje rezultate“, poručio je Bolić.

Ispred ogranizatora turnira, obratila naša trofejna reprezentativka i pomoćnik gradonačelnika Vršca Tamara Radočaj, koja je izvukla polufinalne parove.

„Pozdravljam sve u ime grada Vršca, izuzetno mi je drago što sam danas ovde… Želim svim učesnicima završnice Kupa Milan Ciga Vasojević puno sreće. Potrudićemo se da, zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije, organizujemo ovaj trunir na visokom nivou“, rekla je Radočaj.

Kada je reč o istoriji ovog takmičenja, od 2006. godine, od kada je Srbija samostalna država, najviše trofeja nacionalnog Kupa osvojile su košarkašice Hemofarma, čak pet, od čega četiri zaredom od 2007. do 2010. godine.

Crvena zvezda i Partizan su se radovali po tri puta, Partizan – 2011, 2013. i 2018, Crvena zvezda 2016, 2017. i 2019, a Radivoj Korać, Vojvodina i Kraljevo po jednom, Korać 2014, Novosađanke 2015, a Kraljevčanke 2020.Source link

Slicni artikli

Top