You are here
Home > Tenis > Novi Pazar slavi Novaka Đokovića

Novi Pazar slavi Novaka Đokovića


Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je i zvanično postao rekorder po broju nedelja provedenih na prvom mest ATP liste. Srpski teniser je na prvom mestu 311 nedelja, čime je  oborio rekord koji je do sada držao Rodžer Federer.  Tim povodom, Novi Pazar je jutros osvanuo oblepljen plakatima sa Novakovim likom i porukama da su Novopazarci uz svog šampiona.

Novopazarci su na sebi svojstven nacin čestitali Novaku Đokoviću na istorijskom uspehu. 

„Volimo te i podržavamo Novače, nikad ne možemo zaboraviti da je on pomogao Novi Pazar kad je bilo najteže“.

„Novače, ceo Pazar je za tebe, navijamo i svi smo uz tebe samo nastavi tako“, rekla je jedna mlada žiteljka Novog Pazara.

Ideja je potekla iz novopazarske štamparije Merak.

„Novaka pratimo od njegovih juniorskih dana i ynao sam za svaki njegov pehar. Inače, smo sami mi burazeri iz štamparije Merak igrali tenis i tako po meni je tenis jedan od najlepših sportova i u svakom slučaju ovo je jedna mala stvar koju smo mogli da uradimo za Novaka koliko je on uradio za Novi Pazar“, rekao je Esad Ličina iz štamparije Merak u Novom Pazaru.

Da podsetimo, i pre dvadesetak dana Novopazarci su čestitali Đokoviću kada je osvojio Australijan open transparentom na gradskoj tvrđavi. Recimo i to da je najbolji teniser sveta   bio jedan od donatora tokom epidemije koronavirusa u junu i julu prošle godine.Source link

Slicni artikli

Top