You are here
Home > Fudbal > „Nemanja Vidić JE BOLESNIK!“ Poznati fudbaler izneo ispovest o Srbinu: Da, totalni ludak!

„Nemanja Vidić JE BOLESNIK!“ Poznati fudbaler izneo ispovest o Srbinu: Da, totalni ludak!


Jedan od trenutno najzanimljivijih ljudi u svetu profesionalnog fudbala danas je poznati golman Ben Foster.

U poznim fudbalskim danima je nekadašnji čuvar mreže Mančester junajteda i reprezentacije Engleske, pa se sem „poslu“ posvetio i drugim stvarima.

Pored toga što je golman Votforda, Ben Foster se bavi biciklizmom i snima video sadržaj za platformu Jutjub. Na 7:30 ovog njegovog snimka je komentarisao i Nemanju Vidića:

U jednom, Foster je golman, biciklista i jutjuber, a u jednom od poslednjih zapisa na pomenutoj mreži je odgovarao na pitanja pratilaca. Uglavnom su ista bila vezana za fudbal i kao prema istom šablonu, ko je najbolji igrač sa kojim je delio teren, ko najbrži, najtalentovaniji…

Pitanje je bilo i ko je najtvrđi fudbaler sa kojim je imao iskustvo Ben Foster, a odgovor je bio Nemanja Vidić.

– Nemanja Vidić je bio bolesnik. On je bio spreman da izlet glavom pred nečiju nogu kako bi zaustavio loptu da ne uđe u gol. Da, totalni ludak, kazao je golman.

Sličnim tonom je Foster govorio i o nekim drugim fudbalerima:

– Dijego Kosta je baš maleni prljavi pacov. Uvek bi gunđao i grebao, povlačio dresove, nikad ne bi protivnicima dao mira. Protiv njega se ni na sekundu ne može doći do vazduha. Sličan je bio i Luis Suarez, bilo je užasno igrati protiv njega. Tukao bi, grebao, sve što bi mu palo na pamet, ali on je, baš kao i Kosta, čist pobednički mentalitet. Uvek želite takve igrače u svojoj ekipi, to su životinje.

Sem toga što snima svoju svakodnevnicu, pripreme za utakmice, putovanja, vožnju biciklom… Foster je specifičan i zbog toga što snima i mečeve, akcionom kamerom iz gola uz kadar kakav se ne može dobiti gotovo nigde.

Video: Tuča na Mikonosu zbog koje je uhapšen kapiten Mančestera Hari Megvajer

Source link

Slicni artikli

Top