You are here
Home > Fudbal > Dijego Kosta je novi Benfikin pik

Dijego Kosta je novi Benfikin pik

Portal logo

Sada kada je u najboljim godinama za napadača, Dijego Kosta (32) sedi kod kuće i nema klub.

Bivši španski reprezentativac se rastao sa Atletikom iz Madrida, vratio se u rodni Brazil, navodno zbog privatnih problema, a tamo sad sedi i skuplja ponude za nastavak karijere.

U Španiju više ne može, jer je potpisao takav raskid saradnje sa Atletikom, osim u neki tim iz donjeg dela tabele, na Bliski ili Daleki istok mu se ne ide, niti mu se igra u Brazilu, piše portal Gol.

Čekao je Kosta pravu ponudu, jer želi da se vrati u Evropu, da pokaže, poput Luisa Suareza, da iako su ga drugi otpisali on nije za staro gvožđe i izgleda da je takvu priliku dočekao. Gol piše da se Dijegu javila Benfika sa željom da ga angažuje za narednu sezonu.

Ponuda je 3.000.000 evra odmah za potpis ugovora i 3.000.000 evra po godini, s tim što se još lome koplja da li bi Brazilac potpisao na dve ili tri godine. Sasvim primamljiva opcija, mada lisabonski Orlovi ove sezone igraju debelo ispod očekivanja i moraće dobro da se potrude da bi izborili mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu.

Kosta još nije odgovorio na ponudu iz Portugalije. Njemu fudbal u toj zemlji nije nepoznanica, još kao dečak je došao u Bragu i iz nje krenuo dalje u fudbalski svet.

Source link

Slicni artikli

Top