You are here
Home > Košarka > „Ne mogu da kažem da NISU DALI SVE OD SEBE“ Vladimir Jovanović posle tesnog poraza Mege od Krke: „Nismo ispravili greške“

„Ne mogu da kažem da NISU DALI SVE OD SEBE“ Vladimir Jovanović posle tesnog poraza Mege od Krke: „Nismo ispravili greške“


Vladimir Jovanović, trener koššarkašša Mege, posle meča sa Krkom, istakao je da ne možže da kažže da njegovi igrači nisu dali sve od sebe, iako je bio slab pristup na početku utakmice.

Mega je večeras izgubila od od Krke sa 76:71 u Novom Mestu, u 20. kolu ABA lige.

Foto: KK Krka/Drago Perko / ABA liga

Vladimir Jovanović

– Rekao bih da našša forma koja se posle reprezentativne pauze pokazala protiv Borca, nastavila, iako sam se nadao u međuvremenu da će to da bude bolje. Mislim da smo sa manjkom energije uššli u utakmicu, ekipa Krke je bila jako motivisana i brzo je preuzela kontrolu nad utakmicom i mi smo praktično ceo meč kaskali za njima. Uprkos naššoj dobroj igri u odbrani u nekim trenucima, nismo uspeli da to materijalizujemo u napadu – rekao je Jovanović posle meča.

Koššarkašši Mege su se sa 17 vezanih poena Petrušševa vratili iz zaostatka od 13 poena sredinom poslednje četvrtine, a kod rezultata 72:71 u poslednjem minutu posle promaššaja Kazalona, a potom i Petrušševa sa slobodnih bacanja, ispustili priliku da dođu do izuzetno važžne pobede.

– Ne mogu da kažžem da moji igrači nisu dali sve od sebe. Pristup na početku je definitivno bio slabiji nego što je utakmica zahtevala, ali u drugom delu smo bili energetski jako dobri. Međutim, to u ovom trenutku nije bilo dovoljno. Nismo uspeli da ispravimo grešške koje smo većinom napravili u prvom poluvremenu. Čestitao bih ekipi Krke na zaslužženoj pobedi i požželeo im sreću u nastavku prvenstva, a mi čekamo sledeće utakmice gde ćemo pokuššati da ispravimo grešške – zaključio je Jovanović.

VIDEO: Adam Morison: Najčudniji košarkaš Zvezde

Source link

Slicni artikli

Top