You are here
Home > Fudbal > „Luka Jović – plan propada“ Španci se ponovo obrusili na srpskog napadača: Bio je soko, a SADA NITI LOVI NITI LETI

„Luka Jović – plan propada“ Španci se ponovo obrusili na srpskog napadača: Bio je soko, a SADA NITI LOVI NITI LETI


Srpski reprezentativac Luka Jović je ponovo na naslovnim stranicama španskih medija. Iako je daleko od Madrida najskuplji centarfor u istoriji Kraljevskog kluba i dalje privlači pažnju španske javnosti.

Cenom od 60 miliona evra Luka Jović pretenduje da postane jedan od najvećih promašaja u istoriji Reala, jer je ipak imao loš učinak do pozajmice u Ajntraht, ali istina nije ni imao prilike da pokaže šta sve ume.

Kad je na povratničkom debiju dobio nešto više od dvadesetak minuta i postigao dva gola protiv Šalkea, „Marka“ i „As“ su ga oduševljenjem „zalepili“ na naslovnicu i proglasili veliki kambek „srpskog tenka“. Međutim..

Nakon gola Arminiji, ponovo s klupe, šest dana kasnije, analize su išle u pravcu Zidana i njegovih grešaka, odnosno pitanja kako to nije uspeo da pronađe „žicu“ Joviću. Međutim samo mesec i po dana kasnije španski novinari ponovo nemaju milosti za srpskog reprezentativca.

– Mogućnost oporavka Luke Jovića u Nemačkoj sve je manja. Jović je bio soko u Ajntrahtu, a sada niti lovi niti leti. Na utakmici protiv Štutgarta prvi put se našao u šansi u 65. minutu. Udarac levom nogom završio je pet metara iznad prečke… Štaviše, Jović je koštao gola svoj tim u 57. minutu. Filip Kostić je pogodio za 1:1, međutim kasnije se ispostavilo da je Luka bio u ofsajdu – piše As, a prenosi Mocartsport.

A pre samo nekoliko nedelja i Španci i Nemci pisali su o potpunoj rehabilitaciji karijere talentovanog napadača.

– Povratak je bio pun pogodak, sve u Frankfurtu mu odgovara, oseća se voljenim… Tu su i golovi. Real je spreman da pusti Srbina za razumnu sumu, s prevashodnom idejom da povrati ozbiljan deo uloženog novca.

VIDEO: Sofija Milošević – atraktivno poziranje koje je oduševilo i Luku Jovića

Source link

Slicni artikli

Top