You are here
Home > Fudbal > Crnogorci bi da uzmu i Slobodana Tedića

Crnogorci bi da uzmu i Slobodana Tedića

Portal logo

Veliki je broj srpskih fudbalera koji su od razdvajanja dve države igrali za reprezentaciju Crne Gore, a taj trend ne posustaje kako vreme odmiče.

Na narednom okupljanju Sokolova biće Uroš Đurđević, momak iz Obrenovca, koji je u dresu reprezentacije Srbije osvojio omladinsko Evropsko prvenstvo u Litvaniji 2013. godine. Poziv za A tim Orlova nije dobio, te se opredelio da zaigra za Crnu Goru.

A, kako piše CG portal, tamošnji Fudbalski savez je „nanišanio“ da uzme još jednog srpskog napadača. Radi se o Slobodanu Tediću, koji ima 20 godina, još je član mlade reprezentacije Srbije. Tedić je fudbaler Mančester sitija, u koji je otišao iz Čukaričkog u rekordnom transferu, a sada igra za holandski Cvole kao pozajmljeni igrač.

Za razliku od Đurđevića, Tedić je i te kako u planovima Fudbalskog saveza Srbije, tako da Crnogorci teško da mogu da ostvare nameru i preusmere ga ka taboru Sokolova. Pored velikih igračkih kvaliteta, činjenica da je rođen u Podgorici je verovatno uticala na FSCG da se zainteresuje za Slobodana.

Tedić je odrastao u Novom Sadu i prve fudbalske korake je napravio u školi Vojvodine, odakle je prešao u Čukarički.

Source link

Slicni artikli

Top