You are here
Home > Fudbal > Blamažama nema kraja: Četvrtoligaš izbacio Olimpik Marselj iz Kupa (VIDEO)

Blamažama nema kraja: Četvrtoligaš izbacio Olimpik Marselj iz Kupa (VIDEO)

Portal logo


Sunovrat nekadašnjeg evropskog prvaka traje.

Ne tako davno Arkadijuš Milik borio se sa Napolijem za vrh Serije A, pa se verovatno Poljak pita šta mu je trebao dolazak u Olimpik Marselj, u koji je stigao zimus na pozajmicu s pravom otkupa. Od njegovog dolaska, odnosno u 2021. godini. klub sa juga Francuske ima samo tri pobede u 15 utakmica.

Sunovrat nekadašnjeg evropskog šampiona traje već dugo, primat u Francuskoj odavno je izgubljen, a poslednji trofej osvojen još 2010. godine. Prošle sezone prekid prvenstva zbog korone omogućio je Olimpiku da se nađe u Ligi šampiona, ali tamo se nije dobro proveo. Samo tri boda osvojena su u dvomečima sa Sitijem, Portom i Olimpijakosom. U Ligi 1 vodeći Lil beži ogromna 23 boda, a večeras je doživen debakl u šesnaestini finala Kupa Francuske – eliminacija od četvrtoligaša Kane Rusiljona. Zbog prvobitno navedenih neuspeha nezadovoljni navijači nedavno su napali trening centar u pokušaju da se obračunaju sa fudbalerima, pa ko zna šta bi narednih dana moglo da se dogodi.

Taj incident, ali i drugi problemi unutar kluba, uzrokovali su odlazak trenera Andrea Vilas-Boasa, a ekipu trenutno vodi 62-godišnji Marokanac Laser Marke. I dalje loše…

U nedelju uveče Olimpik je delovao kao da je on tim koji se nalazi u donjem delu četvrtoligaške tabele sa 10 bodova iz devet kola. Zvuči neverovatno, ali domaćin se nije previše namučio da dođe do pobede 2:1.

Prvo je Žeremi Posterano fantastično šutirao iz slobodnjaka u 21. minutu, a posle izjednačujućeg gola Milika u 38, novo vođstvo Kane Rusiljonu vratio je Joan Bai u 71. posle vrlo tečne akcije domaćeg tima.

Source link

Slicni artikli

Top