You are here
Home > Fudbal > „Ben je ZLATO CRVENE ZVEZDE“ Dejan Stanković nije štedeo komplimente na račun svog fudbalera koji je protiv Čuke postigao 60. pogodak u crveno-belom dresu

„Ben je ZLATO CRVENE ZVEZDE“ Dejan Stanković nije štedeo komplimente na račun svog fudbalera koji je protiv Čuke postigao 60. pogodak u crveno-belom dresu


Novi gol reprezentativca Komora koji će do kraja sezone verovatno i ostaviti iza sebe doskorašnjeg saigrača. Zvezda je pobedila Čukarički sa 2:0, a Ben je postigao 60. gol u crveno-belom dresu.

Može se voditi polemika ko je najbolji stranac u istoriji Crvene zvezde, ali vrlo je verovatno da bi većinu glasova dobio El Fardu Ben. Od trenera Dejana Stankovića već jeste.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

FK Crvena zvezda FK Čukarički

– Ben je jedno zlato koje ima Crvena zvezda. Pre svega kao čovek. Zahvalan momak da nemam reči. Dosta sam puta rekao da je on najbolji stranac koji je igrao za Zvezdu. Bez da bilo šta uzimamo nekome. Ubedljivo najbolji stranac. Svlačionica ga obožava, može da pokrije tri-četiri pozicije i uvek daje maksimim. Videli ste da je sa polušpica došao na špica. I iznudio penal. Šta može jedan trener više da traži od njega? Čestitam mu na jubileju – izjavio je Stanković pred kamerom TV Arena Sport.

Ova izjava odnosila se na još jedan pogodak harizmatičnog napadača u crveno-belom dresu, u pobedi nad Čukaričkim 2:0, kojim se izjednačio sa Ričmondom Boaćijem kao najefikasniji stranac u Zvezdinoj istoriji. Obojica su dali po 60 golova.

VIDEO: Navijanje u loži na meču Zvezda-Milan

Source link

Slicni artikli

Top