You are here
Home > Fudbal > „Uplašila sam se da ću stradati zbog PEDOFILIJE!“ Viktorija je spavala s maloletnim Mbapeom u vreme dok je igrao i u Kragujevcu!

„Uplašila sam se da ću stradati zbog PEDOFILIJE!“ Viktorija je spavala s maloletnim Mbapeom u vreme dok je igrao i u Kragujevcu!


Kilijan Mbape je uveliko zvezda svetskog fudbala, iako su mu tek 22 godine, a jedna od najzanosnijih TV voditeljki otkrila je da je s njim spavala kada je bio maloletan – a ona imala 36 godina.

Ruskinja Viktorija Bonja, koja pored rada na televiziji još i glumi, a i neretko je u ulozi manekenke, otkrila je za tamošnji „Sport ekspres“ da je završila u krevetu sa golgeterom Pari Sen Žermena.

Bonja, sada 41-godišnjakinja koju prati više od osam miliona ljudi na Instagramu, otkrila je da se sa mladim Francuzom bila kada je on bio 17-godišnjak, a u to vreme je, inače, nastupio i u Srbiji – igrajući za mlade „trikolore“ u Kragujevcu (a rastuživši, pritom, i Luku Jovića).

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Kilijan Mbape

Evo kako je Ruskinja opisala celu tu situaciju.

„U tom trenutku – ja uopšte nisam znala da je on maloletan! Prosto, nisam imala dečka u tom momentu, a i on je bio slobodan… A onda, kada sam otkrila da on još uvek nije napunio 18 godina, uplašila sam se da ću stradati zbog pedofilije!“, ističe zanosna Viktorija Bonja.

Kako naglašava, ne žali previše što njihova priča nije „zaživela“.

„Nije mi žao što je ta veza s Mbapeom propala. Imala sam 36 godina, on 17… Jeste, jako mi je potrebna pažnja, ali ja sam žena kojoj je potrebna stabilnost“.

Ruski mediji navode da je posle Mbapea jedno vreme bila u „neobaveznoj vezi“ i sa sadašnjim saigračem supertalentovanog Francuza – Brazilcem Nejmarom.

„Znate, kao i mnoge druge žene, ja bih da svog muškarca imam samo za sebe, ne da ga delim s drugima. Znam kako je kad ste s fudbalerima, bila sam u takvim vezama. Kada ste klinka, ili, recimo, imate 20 godina, onda vam se to čini kao nešto fantastično, ali kada postante majka, takve veze onda više nisu dobra opcija“, zaključila je Viktorija Bonja.

Video: Kontroverzne žene fudbalera

Viktorija Bonja – Ruskinja sa osam miliona pratilaca na Instagramu

Source link

Slicni artikli

Top