You are here
Home > Fudbal > „Sigurno su POGREŠILI…“ Stanojević pred meč sa Radom podsetio „neposlušne“ da je i dalje sve na njima!

„Sigurno su POGREŠILI…“ Stanojević pred meč sa Radom podsetio „neposlušne“ da je i dalje sve na njima!


Tačno šest meseci od kada je trener Aleksandar Stanojević preuzeo crno-bele i prethodnog duela sa “građevinarima“, kada je u Humskoj slavio sa 3:0.

– Biće drugačija utakmica, njihov trener se promenio, Milanović je sada dosta podigao ekipu Rada, iskusan je trener, vidi se da Rad igra bolje nego na početku. I mi igramo bolje, biće drugačija i neizvesnija utakmica – istakao je Stanojević na današnjoj konferenciji za medije.

Od početka drugog dela sezone, Rad bolje igra u gostima, nego kod kuće.

– Bez obzira na taj podatak, više bih voleo da igramo kod kuće nego na njihovom stadionu. Nema pravila, pobedili su Proleter, igraju oni uvek dobro na Banjici – naglašava Stanojević.

On dodaje i da je svaka utakmica u Partizanu svojevrsni pritisak i na to je odavno navikao, a potom je na pitanja novinara govorio i o svojim pojedinim igračima. Za početak, o Denisu Stojkoviću i Nikoli Čoliću koji su odbili da ove zime odu na pozajmice, pa formu održavaju kroz trening-utakmice.

– Prva stvar, oni su sigurno pogrešili što nisu otišli, ali takve utakmice što organizujemo su baš zbog njih dvojice i još nekih igrača. Od njih zavisi, sve je na njima kada će biti konkurentni za sastav – objasnio je Stanojević.

On uverava da Lazar Pavlović neće ići nigde na pozajmicu po završetku sezone.

– Lazaru neće biti predložena pozajmica sigurno, jer je blizu prve postave. On je pojačao rad u svim segmentima igre, zavisi od njega. Podiže se, zadovoljan sam, nema govora o pozajmici – kaže Stanojević.

Kada je u pitanju Sejduba Suma, njemu će danas biti uručeno posebno priznanje kao trećem strancu u Partizanu koji je odigrao više od 100 utakmica u crno-belom dresu. Pre njega, Lamine Dijara je odigrao 151, a Almami Moreira 132 utakmice za Partizan.

– Suma je stranac koji je odigrao toliko utakmica, danas će njemu posebno biti dodeljen dres, nije malo biti treći stranac u istoriji kluba, zaslužio je poseban respekt – zaključio je Stanojević.

VIDEO: Jokićev ples na terenu

Source link

Slicni artikli

Top