You are here
Home > Fudbal > Milivojević se razočaran oprostio od reprezentacije

Milivojević se razočaran oprostio od reprezentacije


Novi selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković izostavio je Luku Milivojevića sa spisaka igrača na koje računa na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru što ga je navelo na odluku da se saopštenjem preko medija oprosti od državnog tima.

„Želim ovom prilikom javno da se zahvalim novoizabranom selektoru i da mu poželim sreću i uspeh u daljem radu i što mi je verovatno nesvesno pomogao da donesem odluku o kojoj sam već duže razmišljao, a to je da se definitivno oprostim od dresa reprezentacije Srbije, sa svojih 29 godina“, rekao je Milivojević za Novosti.

Vezista Kristal Palasa koji je 39 puta nosio dres reprezentacije Srbije i postigao jedan gol, posebno je ogorčen na čelnike FSS-a.

„Ljudima u Savezu na čelu sa predsednikom želim da kažem da su uspeli u tome (na čemu su radili još pre Svetskog prvenstva) da me oteraju iz reprezentacije. Sebi zameram što se odavno nisam povukao, iako sam video mnoge stvari koje su radili: mešetarenja, menadžerisanja, sklanjanja igrača pred Svetsko prvenstvo, smenjivanje selektora, smenjivanje kapitena, podmetanje izjava određenim igračima i pomoćnim trenerima. Za te stvari sam rekao i saigračima i javnosti i njima i predsedniku u Londonu lično, ali sam ostajao zarad saigrača i ekipe i verovao da će biti bolje. Neka im je na čast šta su radili. Želim reprezentaciji Srbije mnogo sreće i uspeha u budućnosti“, poručio je Milivojević.

Nekadašnji igrač Rada i Crvene zvezde Luka Milivojević je za reprezentaciju prvi put nastupio 2012. godine na prijateljskoj utakmici protiv Čilea, dok mu je poslednji nastup bio u oktobru protiv Mađarske u Ligi nacija. Bio je član tima koji je 2018. godine igrao na Svetskom prvenstvu u Rusiji.Source link

Slicni artikli

Top