You are here
Home > Fudbal > Grmi Big Sem: Čelnici lige hoće da nas izbace

Grmi Big Sem: Čelnici lige hoće da nas izbace

Portal logo

Na takve poruke smo navikli kada je Superliga u pitanju i slične sa Balkana i okoline. Ali, kada trener iz engleske Premijer lige optuži da žele da njegov klub izbace iz lige, to je onda ozbiljan novitet.

Upravo takvu poruku je poslao Sem Olerdajs, menadžer Vest Bromvič Albiona, besam što je njegovom klubu naređeno da protiv Njukasla igra u nedelju tačno u podne (po lokalnom vremenu).

Big Sem kaže da je VBA tražio promenu termina, ali da je nije dobio. Kao što mu je odbijen svaki zahtev koji je ove sezone izneo pred bord Premijer lige.

Pitali smo da igramo u ponedeljak i rekli su da ne može. I onda šta se desilo? Dobili smo da igramo u nedelju u podne. Hvala vam lepo, to je baš divna stvar od Premijer lige, pomaže nam da ispadnemo iz lige. Ili bolje reći pokušava da nas izbaci iz lige. Tako stoje stvari. Kad god smo tražili promenu termina ili dana utakmice potpuno su nas ignorisali“, pričao je Olerdajs pred novinarima.

Kec na VBA – 2,60!

Utakmica sa Njukaslom je ključna za VBA i to Semovu ljutnju dodatno raspaljuje.

Ako pobedimo Njukasl, prići ćemo im na šest bodova, ali ako izgubimo, razlika bi porasla na 12 i opstanak bi posle toga postao strašno težak izazov“.

Bio je Olerdajs ranije i menadžer Svraka, zato dobro razume salve kritika koje se ispaljuju ka Stivu Brusu, sadašnjem menadžeru crno-belih.

Jedini menadžer Njukasla kojeg nisu napadali je verovatno Rafa Benitez. Ako dovedete Svrake u gornju polovinu tabele ili osvojite Kup, bićete heroj. Ali ako padnete u donji dom, gde oni misle da klub ne bi trebalo da bude, odmah će vam sve to staviti do znanja“, objasnio je Sem Olerdajs.

Source link

Slicni artikli

Top