You are here
Home > Tenis > Đoković najavio učešće na turnirima u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu

Đoković najavio učešće na turnirima u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu


Na Mastersi u Majamiju Đoković će probati ove godine da sedmi put u karijeri trijumfuje na Floridi gde je titule osvajao 2007, 2011, 2012, 2014, 2015 i 2016. godine.

Time bi postao apsolutni rekorder turnira po osvojenin titulama, a trenutno to zvanje, sa šest osvojenih pehara, deli sa nekadašnjim svojim trenerom Andreom Agasijem.

Masters u Majamiju, koji se nije igrao prošle godine zbog panedemije koronavirusa, igraće se od 24. marta do 4. aprila.

Na poslednjem izdanju mastersa na Floridi Novak je eliminisan u četvrtfinalu od Roberta Bautiste Aguta, pa će sada srpski as imati šansu da nadmaši taj rezultat i dodatno popravi saldo na ATP listi.

Posle Majamija počinje deo sezone na šljaci i Đoković je najavio da će zaigrati na turniru u Monte Karlu koji počinje 11. aprila.

Ni ovaj turnir se nije igrao u 2020. godini, a na takmičenju pre toga svetski broj jedan je izgubio u četvrtfinalu od Danila Medvedeva. Inače, Novak je dva puta bio pobednik u Monaku.

Najbolji teniser sveta je najavio i učešće na Serbia openu, turniru iz kategorije 250, koji će se posle devet godina pauze igrati u Beogradu u aprilu. Na ovom turniru Đoković je učestvovao četiri puta od 2009. do 2012. i pobede slavio dva puta.Source link

Slicni artikli

Top