You are here
Home > Fudbal > UDARNE VESTI! UEFA pokrenula istragu protiv Crvene zvezde, prvaku Srbije preti kazna od Evropske kuće fudbala

UDARNE VESTI! UEFA pokrenula istragu protiv Crvene zvezde, prvaku Srbije preti kazna od Evropske kuće fudbala


Evropska kuća fudbala (UEFA) je pokrenula istragu o meču Crvena zvezda – Milan u Beogradu.

Pomenuta organizacija je na zvaničnom sajtu objavila kako je krenula disciplinska istraga nakon prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope odigranog u Beogradu, ali nije navela i zbog čega.

Saopštenje UEFA nije bilo preterano opširno:

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Detalj sa meča FK Crvena zvezda – Milan

– Prema Članu 31 UEFA Disciplinskog pravilnika, danas je etički i disciplinski inspektor dobio zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno, naveli su iz Evropske kuće fudbala.

Ta utakmica završena je rezultatom 2:2, nakon čega se pojavio sporni snimak na kom je čovek smešten u loži stadiona „Rajko Mitić“ gnusno vređao Zlatana Ibrahimovića.

Taj gest naišao je na masovnu osudu domaće javnosti.

Poruka partnera

Lids – Sautempton

Sautempton je remijem sa Čelsijem prekinuo niz od šest ligaških poraza, a na Lidsovim utakmicama pada u proseku 3,46 gola po meču, najviše u prvenstvu. Kec na današnjem meču (19.00) plaća se sa 2,50, dok je tip 3+ vredan kvote 1,65. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Lids – Sautempton.

Video: Vređanje Ibrahimovića

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top