You are here
Home > Borilački > RAJ SE PRETVORIO U PAKAO Srpski MMA borac „zarobljen“ na Maldivima! Za sve je naravno kriva

RAJ SE PRETVORIO U PAKAO Srpski MMA borac „zarobljen“ na Maldivima! Za sve je naravno kriva


Poznati srpski MMA borac i član UFC organizacije, Duško Todorović, doživeo je veliku neprijatnost na odmoru na Maldivima.

Todorović je uživao sa devojkom na ovoj popularnoj turističkoj destinaciji, a kada se spremao za povratak kući usledio je pravi šok.

Naime, njegov drugi PCR test na korona virus bio je pozitivan i zbog toga mu je onemogućen povratak kući. Odmah je upućen u karantin u kom mora da bude narednih 14 dana. Nakon toga sledi novo testiranje.

– Ovaj odmor na Maldivima se za jako kratko vreme pretvorio u horor! Pre nego što je trebalo da se vratimo, na PCR testiranju, koje se radi dan pred let nazad, ja sam ispao prvo „nedefinisan“, a zatim pozitivan na ponovnom testiranju, iako je moja Tijana negativna – kaže Todorović.

Dodao je:

– Ja inače nemam nikakve simptome ili tegobe, a ovde smo došli sa negativnim rezultatom. Sada nam ne dozvoljavaju ponovno testiranje, već moramo 14 dana da provedemo u karantinu i plus dva dana za novo testiranje i čekanje rezultata pre povratka kući. Da li je neko imao slična iskustva ili zna kome mogu da se obratim. Ovo je suludo.

VIDEO: Novak Đoković i MMA zagrevanje za Australijan open

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top