You are here
Home > Fudbal > Došao, video i – POBEGAO ZA 10 SEKUNDI: Bivši fudbaler Lacija potpisao za Trepču, pa doživeo šok! „A zamislite ga da je otišao u Gnjilane?“

Došao, video i – POBEGAO ZA 10 SEKUNDI: Bivši fudbaler Lacija potpisao za Trepču, pa doživeo šok! „A zamislite ga da je otišao u Gnjilane?“


Bivši fudbaler rimskog Lacija i Standarda iz Liježa Luis Pedro Kavanda, pre nekoliko dana potpisao je ugovor sa Trepčom iz Kosovske Mitrovice, međutim, kada je video gde će igrati odmah je odustao od dogovora i napustio Kosovo.

Belgijanac je sa predsednikom Trepče postigao dogovor, bio je zadovoljan novčanom ponudom koju je dobio i prihvatio je da potpiše ugovor.

Problem je nastao kada su ga odveli da vidi stadion na kome igraju.

Foto: Maurizio Brambatti / EPA;

Luis Pedro Kavanda dok je igrao za Lacio

– Kavanda je došao kod nas, platili smo mu kartu, hotel, pokazali mu Prištinu, vodili po luksuznim restoranima. Rekao sam saradnicima da se plašim da će pobeći od nas – rekao je predsednik kluba Abedin Zeka za “Indeksonline” i dodao:

– U trenutku kada je ušao u svlačionicu više nije hteo ni sekund da ostane. Zamislite ga da je otišao u Gnjilane? Kad je video svlačionice nije ostao još 10 sekundi!

Zeka ističe da su učinili sve da ga ubede da promeni mišljenje, ali nije hteo ni da čuje.

– Što se tiče finansijskih uslova, sve smo dogovorili i bio je zadovoljan. Pokušavali smo da ga ubedimo, rekli smo mu da je ovde bio rat… – rekao je Zeka, a prenosi Kurir.

Navodno, Kavanda će karijeru nastaviti u Kini.

VIDEO: Dino Rađa spevao pesmu o Đorđu Balaševiću

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top