You are here
Home > Tenis > Beker: Kirjos me impresionirao, može da osvoji Vimbldon

Beker: Kirjos me impresionirao, može da osvoji Vimbldon

Beker: Kirjos me impresionirao, može da osvoji Vimbldon


Dok se teniski svet i dalje, dva dana posle osvajanja devetog Australijan opena, klanja Novaku Đokoviću, Boris Beker pokušava da usmeri pažnju dela javnosti na Nika Kirjosa.

ATP Singapur – sreda, 5.05: (1,55) Kvon Sun Vu – Taj Son Kvjatkovski (2,55)

Na prvi pogled čudno ne samo zbog toga što je Nemac svojevremeno bio uspešan Novakov trener, nego zato što je u prošlosti imao nekoliko rasprava sa Australijancem na društvenim mrežama.

Ne volim pacove! Svako ko kritikuje kolege sportiste nije moj prijatelj! Pogledate se u ogledalo i mislite da ste bolji od nas„, napisao je Beker krajem juna prošle godine na Tviteru povodom Kirjosove kritike Aleksandra Zvereva, koji je umesto u preporučenoj izolaciji bio na žurki…

Zamrzavali, odmrzavali bodove - Novaku svejedno, uvek je broj 1

Koji mesec kasnije trostruki šampion Vimbldona je poručio temperamentnom Australijancu da „umuke“, jer je „taj dečko postao mnogo glasan, kritikuje druge, a sam ništa ne radi“, kao i da ne poznaje nijednog drugog takvog sportistu.

Kirjos mu nije ostajao dužan. Nazivao ga „glupavim“ i „tupavim“… Ali, Beker je, uvek kada se pričalo samo o tenisu, sklanjao sujetu po strani.

Nik i ja smo imali razmimoilaženja, ali moram da kažem da sam bio impresioniran njegovim odnosom na ovom turniru. Njegov meč u pet setova sa Dominkom Timom bio je među najboljim na Australijan openu„, napisao Beker u poruci Dejli Mejlu.

Ponovio je da je oduvek smatrao da bi Kirjos trebalo da osvoji Vimbledon bar jednom s obozirom na to kakvim talentom raspolaže.

Uz taj servis i njegovu brzu igru postoji toliko toga što bi mogao da postigne. Da li će to uraditi? Zavisi samo od jedne osobe – samog Nika„, dodao je Beker.

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top