You are here
Home > Fudbal > Izvinjavam se momcima, pogrešio sam u svlačionici!

Izvinjavam se momcima, pogrešio sam u svlačionici!


„Nije bilo lako posle evropske utakmice, kad u njoj potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije. Ali, eto, dali smo golove, ne može baš uvek iz igre – može iz prekida! Momci su bili fenomenalni, skidam im kapu. To što primili gol – dešava se. Ali, ovo je karakter, ovako se osvajaju titule, ja sam preponosan na momke. Pre-po-no-san!“, započeo je Stanković izjavu za TV Arena sport.

Upitan šta je rekao ekipi na poluvremenu, otkrio je zanimljivost:

„Rekao sam da ćemo popbediti. Malkice smo korigovali nešto na sredini (terena) ali sam bio ubeđen da ćemo pobediti. Doduše, rekao sam da će biti 3:1, pogrešio sam i izvinjavam se“, uz osmeh je rekao Dejan Stanković.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Dejan Stanković

Na pitanje kako se oseća kada zna da na revanš rosonerima ide posle ovakvog preokreta, a oni su izgubili gradski derbi i to ubedljivo, pa je pitanje u kom stanju dočekuju Zvezdu, odgovorio je ovako:

– Pa, o tome morate Milan da pitate, meni je posle ove utakmice fenomanalno! Mi idemo sad da se dobro odmorimo, jer nas čeka tih 90 minuta, a ništa nije izgubljeno. Sigurno je da će biti teško, pogotovo jer Milan nije u dobrom momentu – izgubio je sa 2:0 od Specije, pa 2:2 odigrao sa nama, pa 0:3 od Intera… Treba videti kakva je njihova mentalna energija. Biće umorni koliko i mi, ali tu je tih 90 minuta, pa ćemo da vidimo“, zaključio je trener FK Crvena zvezda.

Podsetimo, revanš utakmica šesnaestine finala Lige Evrope igra se na „San Siru“ u četvrtak, 25. februara, od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.

VIDEO: Piro-šou navijača Crvene Zvezde

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top