You are here
Home > Tenis > „BOLI ME, NARAVNO DA ME BOLI!“ Novak Đoković osvojio titulu, seo pred novinare i rešio da konačno odgovori na silne kritike!

„BOLI ME, NARAVNO DA ME BOLI!“ Novak Đoković osvojio titulu, seo pred novinare i rešio da konačno odgovori na silne kritike!


Bilo je raznovrsnih pitanja na šampionskoj konferenciji za štampu, ali jedno se izdvojilo.

Glasilo je: „Da li se osećaš povređenim kada vidiš one konstantne kritike koje kao da te prate gde god da si?“.

I, prisetivši se svega kroz šta je prolazio u poslednje vreme, a bilo je tu i „otrovnih strelica“ koje je Nik Kirjos uputio ka njemu, i silnih australijskih i britanskih medijskih kritika što se usudio da zatraži od organizatora Australijan opena bolje uslove za tenisera i teniserke koji su dve nedelje bili u korona-izolaciji i nisu smeli da napuštaju hotelske sobe iako su bili potpuno zdravi, bilo je i provokacija na samom terenu od strane voditeljke programa, pa slanja „zamene“ u vidu čoveka koji ga stalno kritikuje, Nole je sada „otvorio dušu“:

„Naravno da me boli! Ja sam ljudsko biće, kao vi, kao bilo ko drugi. Imam i ja emocije. Ne prija mi kada me neko napada u medijima tako otvoreno, i tome slično. Naravno da ne mogu da kažem da me nije briga jer – jeste. Moram da budem iskren“, započeo je Nole svoju kratku ispovest na ovu temu.

Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Tome je dodao i sledeće:

„Moram, ipak, da priznam da mi je malo ‘odebljala koža’ ovih godina, pa se nekako ‘izmaknem’ takvim stvarima i fokusiram se na one koje su mi najbitnije“.

Kritičarima je „zapušio“ usta na najbolji mogući – sportski način, novim maestralnim pohodom u Melburnu.

Podsetimo, pobedom u meču sa Danilom Medevedevom, koji je u finale ušao osokoljen nizom od 20 uzastopnih trijumfa, Nole je došao do 18 grend slem pehara.

Više od njega u istoriji tenisa osvojili su samo Rodžer Federer i Rafael Nadal, po 20.

VIDEO: Novak i drugarica Dragana kojoj je bacio reket

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top