You are here
Home > Fudbal > ZUBE MU ZARIO U GLAVU! Luka Jović doživeo neverovatnu povredu, za krvavu scenu i hitnu izmenu kriv je terminator Bajerna!

ZUBE MU ZARIO U GLAVU! Luka Jović doživeo neverovatnu povredu, za krvavu scenu i hitnu izmenu kriv je terminator Bajerna!


Luka Jović je zaigrao kao starter za Ajntraht protiv Bajerna, ali je prerano morao da napusti teren i to zbog nesvakidašnje povrede.

Igrao se 67. minut kada je „Terminator“ iz minhenske odbrane, Niklas Zile, u jednom duelu nehotice zube zario u glavu našeg reprezentativca.

Taj megdan je okončan padom obojice na tlo, a dok se snažni defanzivac relativno brzo podigao, pa pomalo bizarno – čisto zube o dlan, jer je njima raskrvario glavu srpskog goletera, Luka Jović je odsedeo nekoliko minuta dok mu je ukazivana pomoć.

Nakon prve pomoći od strane medicinskog osoblja Ajntrahta, on je uz reči „Da li je moguće…“ napustio teren, jer ga je stručni štab zamenio zbog ovakve povrede, koja je, srećom, bila lakše prirode iako je bilo i krvi.

U tom trenutku, Ajntraht je vodio sa iznenađujućih ali zasluženih 2:1, i to uz asistenciju Filipa Kostića za 1:0 u 12. minutu, kada je strelac bio Kamada.

Junes je udvostručio prednost u 31, a posle sjajnog prodora Sanea u 53, Levandovski je prepolovio zaostatak giganta iz Minhena.

Utakmica 22. kola Bundeslige je i dalje u toku u Frankfurtu, a rezultat je 2:1.

VIDEO Luka Jović: Ljubav u doba korone

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top