You are here
Home > Fudbal > Mnogi su ovo dugo čekali, osvanule gole slike BEZ CENZURE poznate manekenke i najatraktivnije žene fudbalera

Mnogi su ovo dugo čekali, osvanule gole slike BEZ CENZURE poznate manekenke i najatraktivnije žene fudbalera


Niklas Bentner još uvek nije završio profesionalnu karijeru, ali polako korača ka tim danima.

Međutim, van fudbala ima sa kim da uživa pošto je već godinama u vezi sa atraktivnom Filin Repstorf.

Dok fudbaler ide ka kraju karijere, 33-godišnja manekenka je tek sada u velikom usponu. Ovo je sporna fotografija koju je objavila, a necezurisana verzija se nalazi na njenom Instagram profilu:

Foto: philineroepstorff / Instagram

Filin Repstorf

Na Instagramu Filin prati 400.000 ljudi, međuostalom radi i kao dizajnerka, dok je nedavno podigla veliku prašinu kada je objavila potpuno nagu fotografiju na Instagramu.

Ona je u znak protesta protiv novih zakona u Danskoj koji se tiču promena oko njene sfere poslovanja rešila da okači fotografiju na kojoj je potpuno naga leđima okrenuta objektivu.

– Ombudsman očigledno obećava da će kažnjavati sve one koji nose odeću koju su kupili i platili. Zatooo.. Nažalost ne mogu više da objavljujem fotografije sa odećom, napisala je ona ispod svoje provokativne fotografije.

Filin Repstorf na sebi nije imala nijedan komad garderobe, a u kadru joj je bila i obnažena zadnjica zbog čega je upitno koliko će se ova fotografija zadržati na Instagramu.

Bentner već 14 meseci nema klub mada nije proglasio kraj karijere, a nosio je dresove Arsenala, Juventusa, Volfsburga i Rozenborga.

Video: Supruga fudbalera Filipa Đorđevića

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top