You are here
Home > Tenis > „Nateraću ih da pomere gu…u!“ Evo šta Novak Đoković kaže o Cicipasu i Medvedevu: Uz svo dužno poštovanje…

„Nateraću ih da pomere gu…u!“ Evo šta Novak Đoković kaže o Cicipasu i Medvedevu: Uz svo dužno poštovanje…

Fallback Image


Najbolji teniser sveta Novak Đoković će u nedelju igrati za deveti trofej na Australijan openu.

Iako se drugo polufinale između Danila Medvedeva i Stefanosa Cicipasa još nije odigralo, srpski teniser važi za velikog favorita za odbranu trona u Melburnu.

Poslednja prepreka će mu biti četvrti ili peti nosilac u Melburnu, a Novak je govorio o potencijalnim talentima.

Danil Medvedev Stefanos Cicipas

Foto: EPA/ DEAN LEWINS / RAS kombo

Danil Medvedev Stefanos Cicipas

Đoković je istakao da su i jedan i drugi veoma kvalitetni, ali da će morati još mnogo da rade, kako bi se održali u vrhu.

– Siguran sam da će biti lideri u svetu tenisa u budućnosti, ne sumnjam u to, ali neću stajati i mirno gledati kako me pobeđuju. Nateraću ih da pomere guz**u da bi uspeli u tome. Uz svo poštovanje prema tim momcima, oni moraju još mnogo toga da urade, rekao je Novak.

Nešto rečitiji, Novak je bio kad je u pitanju Medvedev.

– Završio je prošlu sezonu na najbolji mogući način i u sjajnom je nizu pobeda. Do trijumfa dolazi bez mnogo problema i to protiv vrhunskih igrača. Mnogo je napredovao. Za visokog momka se odlično kreće, sjajno servira, čvrst je, ne daje vam mnogo prostora, a jedina slaba tačka mu je možda forhend. On je veoma pametan teniser, poručio je Novak.

Đoković je istakao i da je svestan pretnje od Stefanosa Cicipasa, koji je napravio veliko iznenađenje i u prethodnoj rundi preokrenuo protiv Nadala, iako je Španac imao 2:0.

Video: Novak se raduje u polufinalu AO

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top