You are here
Home > Košarka > Jokić i Dončić među starterima u Ol star utakmici

Jokić i Dončić među starterima u Ol star utakmici

Jokić i Dončić među starterima u Ol star utakmici


Ol star utakmica ispostavila se kao košarkaški praznik koji ne sme da izostane ni u trenucima borbe sa korona virusom koja sa sobom nosi posebne mere opreza. Naboj koji ovaj događaj nosi sa sobom raste kako se bliži 7. mart i čuveni okršaj Istoka i Zapada.

Nešto više od dve nedelje pre susreta koji će se odigrati u Atlanti zvanično su saopštene startne petorke, pa će na parket u dresu Zapada izaći Nikola Jokić, Luka Dončić, Lebron Džejms, Kavai Lenard i Stef Kari, dok će duel za Istok početi Bredli Bil, Janis Adetokunbo, Džoel Embid, Kajri Irving i Kevin Durent.

Jokićevo mesto među starterima u timu koji će kao kapiten predvoditi Lebron Džejms ne predstavlja iznenađenje s obzirom na to da Srbin briljira ove sezone u dresu Denvera. Centar Nagetsa u aktuelnoj takmičarskoj godini niže dabl-dabl učinke, a uspeo je i da obori lični rekord po broju poena na jednoj utakmici, te nije iznenađenje što je na Zapadu bio u samom vrhu po broju glasova, iza zvezda Lejkersa i Golden Stejta.

Jokić, Dončić, Lebron, Kari i ostali NBA asovi, 23. februara će saznati ko će im biti saigrači koji će duel početi na klupi.

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top