You are here
Home > Tenis > Kako je ovaj srpski navijač uopšte ušao na „Rod Lejver“: U rukama zastava Srbije, na glavi šajkača

Kako je ovaj srpski navijač uopšte ušao na „Rod Lejver“: U rukama zastava Srbije, na glavi šajkača


Srpski teniser je konačno imao i podršku publike pošto je mali broj navijača dobio šansu da prisustvuje meču. Vijorile su se srpske zastave na ovom susretu, a jedan navijač je posebno upao u oči.

Nosio je gas masku i navijao iz prvih redova za Novaka uz naravno zastavu Srbije u rukama! Maske jesu bile obavezne na ovom meču, ali ovaj navijač je otišao korak dalje i oduševio ostatak publike na Rod Lejver areni!

Đoković je u meč ušao kao pravi šampion i potpuni favorit, nije napao iz sve snage od prvog gema već je pustio rivala da se totalno otkrije i pokaže svoje namere, što je Karacev i učinio. U prvom setu je Srbin izgledao kao isprogramirani zid, odbijao je sve udarce 27-godišnjeg tenisera i nije pravio greške.

Totalno fokusiran je Novak bio do kraja trećeg i odlučujućeg seta, ruski teniser je već bio vidno iscrpljen i nije mogao da pruži nikakav otpor u toj poslednjoj fazi meča, što je doprinelo i brzom kraju polufinala.

Takođe, još jedna zanimljiva situacija se desila tokom polufinala. Tokom servisa u trećem gemu malo mu je „zasmetao“ beli leptir koji se pojavio ispred njegovog lica.

Po verovanju, kada na nas sleti leptir, on otkriva da nam naš anđeo čuvar šalje važnu poruku i podseća nas da je uz nas. Takođe, u Japanu leptir predstavlja simbol porodične sreće i zadovoljstva.

VIDEO: Novak se spremao da servira, a onda je „uleteo“ on

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top