You are here
Home > Fudbal > „ANTI-KRIZNI TEST!“ Italijani najavljuju meč Zvezda

„ANTI-KRIZNI TEST!“ Italijani najavljuju meč Zvezda


Crvena zvezda večeras od 18 sati i 55 minuta igra utakmicu decenije protiv evropskog velikana ekipe Milana na stadionu “Rajko Mitić”, a danas su je italijanska štampa pisala o ovom meču, kao i duelu između Roma protiv Brage.

Sudar dva nekadašnja šampiona Evrope je u centru pažnje u italijanskim medijima, naravno, uz sinoćni poraz Juventusa.

„La Gazeta delo Sport“ prenosi sa naslovom: „Mandžukić i Rebić – Hrvati u Beogradu“, gde su se koncentrisali na situaciju između Srbije i Hrvatske i zašto će to biti zanimljivo.

Dodali su i da „Pioli mora da se oslobodi magle“, podsećajući na meč iz 1988. godine.

„Coriere dela Sport“ piše da „Pioli vraća evropski Milan na scenu“, kao i da je Mandžukić spreman za „beogradsku bitku pred milanski derbi“.

„Tutosport“ ističe Dejana Stankovića u prvi plan i ističe da Milan u Beogradu ima „anti-krizni test“.

Takođe strateg Milana Stefano Pioli je pred ovaj okršaj u šesnaestini finala Lige Evrope istakao da mnogo ceni fudbalere sa naših prostora.

Pioli je imao priliku da sarađuje sa Milenkovićem, Vlahovićem, Ibrahimovićem, Krunićem, Rebićem i Mandžukićem, a sada je otkrio i kakvo iskustvo ima sa igračima čija se prezimena završavaju na „ić“.

– Mnogo mi se sviđaju, to su veliki profesionalci, veliki radnici i odlični igrači. Vrlo jaki kao ličnosti s kojima nije ni tako lako raditi, ali me poštuju, daju zaista sve od sebe i uvek kažu ono što misle, a meni se dopadaju takvi ljudi – rekao je Pioli.

VIDEO: Piro-šou navijača Crvene Zvezde

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top