You are here
Home > Tenis > E, KAD SMO OVO DOŽIVELI! „Znam da ne volite Novaka, ali bio je povređen!“ Ove reči je izgovorio čovek koji organski ne podnosi Srbina!

E, KAD SMO OVO DOŽIVELI! „Znam da ne volite Novaka, ali bio je povređen!“ Ove reči je izgovorio čovek koji organski ne podnosi Srbina!

Fallback Image


Poslednja u nizu bila je pred sam Australijan open, kada je komentarisao povlačenje srpskog tenisera zbog žuljeva na meču u Adelejdu.

Nije mirovao ni tokom turnira. Prilikom svađe Nika Kirjosa i naše Marijane Veljović, javno je stao na stranu australijskog tenisera, iako je ovaj vređao srpsku damu koja je sudila meč i pokušavala da ga obuzda.

Zato je pravo malo čudo da je Rotenberg danas stao na stranu Novaka Đokovića!

Naime, očigledno je da je i njemu dozlogrdilo od brojnih komentara internet zajednice koja vređa srpskog tenisera i kaže da je izmislio povredu.

– Vidim dosta statusa kakav je ovaj dole. Ljudi, razumem da ne volite Đokovića, ali nema nikakve dileme da je imao bolove u jednom momentu na ovom turniru. To je bila samo akutna reakcija na meču protiv Frica. Ako se oporavlja brže nego što je planirano, super za njega – napisao je Rotenberg na svom Tviter profilu, a prenosi Telegraf.

Nama ostaje da se nadamo da će Novak biti potpuno spreman i za polufinalni meč, gde ga očekuje okršaj sa Aslanom Karacevom.

VIDEO: Novak kao starac pred Australian open

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top