You are here
Home > Košarka > Bivši igrač Partizana POSTIGAO 49 POENA na utakmici! Trinaest puta probao da pogodi trojku, ubacio ih čak jedanaest!

Bivši igrač Partizana POSTIGAO 49 POENA na utakmici! Trinaest puta probao da pogodi trojku, ubacio ih čak jedanaest!


Srpski internacionalac Nemanja Bezbradica odigrao je najbolju utakmicu u dosadašnjoj karijeri.

Bivši centar Partizana je u pobedi njegovog Olomouca, koji je trenutno poslednji na tabeli češkog prveenstva, nad favoritom Hradec Kralove 105:103 postigao čak 49 poena.

Učinkom na ovoj utakmici Bezbradica je ušao među odabrano društvo, pošto je 27-godišnji košarkaš na deobi drugug mesta, sa još dva igrača, kada je poenterski učinak u pitanju.

Bezbradica je postigao najviše poena u NBL ligi od februara 2006. godine, kada je Villiam Čavis iz Mlekarne Kunin postavio ligaški rekord od 61 poena.

– Njegovih jedanaest trojki sa tim ludim procentom uspeha je tako malo čudo za češku ligu. Naročito uzimajući u obzir da igra na pozicijama četiri i pet, prokomentarisao je učinak Bezbradice trener Olomouca Predrag Benaček.

Na pomenutoj utakmici, Bezbradica je za dva šutirao 5 od 8, za tri 11 od 13, imao je i devet skokova, te jednu asistenciju za nešto malo više od 36 minuta na parketu.

Ineks korisnosti mu je bio čak 50.

Podsetimo, Bezbradica je igrao za OKK Beograd, Radnički, Partizan od 2013-2015, a nakon toga Zrinjski, Rigu i Beovuk.

Video: Jokićevih neverovatnih 50 poena

Source link

Slicni artikli

Top