You are here
Home > Borilački > Zovu je KRALJICA BIKINIJA, ali je u ovom jednodelnom sa nikad većim dekolteom izazvala opštu pometnju! Kanađanka je opasna u ringu, a vrelim objavama atmosferu dovodi do usijanja

Zovu je KRALJICA BIKINIJA, ali je u ovom jednodelnom sa nikad većim dekolteom izazvala opštu pometnju! Kanađanka je opasna u ringu, a vrelim objavama atmosferu dovodi do usijanja


Kanadska kaskadera i rvačica Čelsi Grin prava je zvezda društvenih mreža.

Svojim vrelim objavama na istim atmosferu dovodi do usijanja, a da je i te kako popularna svedoči cifra od preko pola miliona pratilaca na Instagramu.

Ova 29-godišnji rvačica vratila je osećaj leta objavivši nekoliko fotografija s plaže u poslednje vreme, na kojima pozira u raznim bikinijima.

Ispod svake od ovih objava nalazi se veliki broj komentara i pohvala na račun izgleda Kanađanke.

Pravi magnet za „lajkove“ su fotografije u kupaćim kostitimima, ispod koji često dobija poruke: „kraljica bikinija“, „prelepa“, „predivan prizor“…

Čelsi je tokom decembra debitovala u sklopu organziacje američkog rvanja „SmackDown“, a tokom borbe slomila je zglob. Zbog ove povrede morala je da bude podvrgnuta operaciji, a navijači s nestrpljenjem čekaju njen povratak u ring.

– Baš kao i ostatak karijere, nisam mogla da imam lak debi! To se jednostavno ne bi uklopilo u moj burni način života. Sada mi sledi operacija zgloba. Veoma mi je žao, ali sam isto uzbuđena što ću biti deo WWE tima „SmackDown“, kada se vratim, rekla je tada.

Inače, Čelsi Grin je poznatija kao Loren Van Nes, a njen profesionalni put je veoma zanimljiv, pošto je rvanjem počela da se bavi kada je otkrila da se u blizini njenog doma u Kalgariju odvijaju treninzi, a kasnije je zbog ovog sporta prekinula studije kineziologije.

Čelsi se oprobala i u filmskoj industriji, pošto je bila deo filma „Čoukslem“, koji je snimam 2016. godine.

Video: Dileta Leota u plavom kupaćem

Source link

Slicni artikli

Top