You are here
Home > Borilački > Fanovi su ovo jedva dočekali! Mejvejder izazvao Fifti Senta na „sve ili ništa“ borbu, reper mu BRUTALNO ODGOVORIO!

Fanovi su ovo jedva dočekali! Mejvejder izazvao Fifti Senta na „sve ili ništa“ borbu, reper mu BRUTALNO ODGOVORIO!


Legendarni američki bokser Flojd Mejvejder mogao bi da prekine penziju i vrati se u ring, i to pravim spektaklom.

O tome se već duže vreme spekuliše, ali ovo ne bi bio običan meč, već okršaj sa čuvenim reperom Fifti Sentom.

Naime, 43-godišnji bokser je ponudio muzičaru „Winner take it all” boks meč, posle kog bi pobednik pokupio svu zaradu, a gubitnik kući otišao praznih džepova.

Kako je istakao Flojd, razlog za ovako nešto su prozivke od strane repera.

– Čuo sam da je Fifti izjavio da bi boksovao sa mnom, ali neće jer sam premali za njega. Ako je spreman da navuče rukavice slobodan sam pri kraju godine. Imam jednu borbu u Tokiju, pa borbu sa Loganom Polom, a postoji i mogućnost da boksujem sa njegovim bratom Džejkom, pod uslovom da on pobedi u svojoj sledećoj borbi, napisao je Mejvejder.

On je poručio i da bi u ring sa Fiftijem ušao samo ako bi borba bila na sve ili ništa.

– Braća Pol će zaraditi lepe pare od mečeva sa mnom bez obzira na rezultat, dok bi borba sa Fiftijem morala da bude na sve ili ništa, dodao je Mejvejder.

Podsetimo, Mejvejder je neporažen sa skorom od 50 pobeda od kojih 27 nokautom, što je možda pomalo i uplašilo slavnog repera koji je ubrzo i odgovorio. Nažalost, odrično:

– Neću se boriti sa Flojdom, jer mali ne može da pročita dva pasusa moje knjige koja je naprodavanija po ocenu Njujork Tajmsa, istakao je reper i tako rastužio fanova, ali i ispromovisao svoju knjigu.

Podsetimo, Mejvejder je u penziji od 2017. godine, nakon što je pobedio Konora Mekgregora.

Video: Luksuzni vozni park Flojda Mejvedera

Source link

Slicni artikli

Top