You are here
Home > Košarka > Partizan licencirao OSAM NOVIH KOŠARKAŠA pred meč sezone u Evrokupu, tu je i turski biser!

Partizan licencirao OSAM NOVIH KOŠARKAŠA pred meč sezone u Evrokupu, tu je i turski biser!


Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je potpuni zaokret u klupskoj politici i okretanje prema mlađim igračima.

To se desilo već ove nedelje, makar sudeći po spisku licenciranih igrača za Evrokup gde se našlo čak osam novih imena!

Osim od ranije poznatog Alekseja Nikolića, na njemu se nalaze još: Vidan Dronjak, Đorđije Jovanović, Efe Tahmaz, Nikola Radovanović, Mihailo Petrović, Marko Vukčević i Marko Krstić.

Posebno se ističe ime mladog turskog igrača, Efea Tahmaza koji je rođen 2004. godine, a u crno-belom klubu je od 2018. Tada je stigao zbog majke koja trenutno vodi devojčice kadetskog uzrasta u Partizanu.

– Odlično sam prihvaćen u Beogradu i u Partizanu. Želja mi je da napredujem i da jednog dana ostvarim svoj san da zaigram u NBA. Osećam da sam posle svakog treninga i utakmice bliži tom cilju – rekao je Tahmaz po dolasku u Humsku pre dve godine iz Bešiktaša.

Iako je i dalje maloletan, već je stigao na prag prvog tima “parnog valjka”, piše B92.

PORUKA PARTNERA:

Partizan – Lokomotiva

Partizan večeras (20.30) igra verovatno odlučujuću utakmicu u Evrokupu. Stiže mu Lokomotiva, direktan konkurent za plasman u četvrtfinale, pa je crno-belima pobeda neophodna, i to verovatno sa više od sedam razlike. Kvota na keca je 2,30, a na dvojku 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Lokomotiva.

VIDEO Najluđi košarkaš svih vremena: Kaspars Kambala

Source link

Slicni artikli

Top