You are here
Home > Fudbal > Imao je jasnu poruku za čoveka kog danas terete za njegovu smrt /VIDEO/

Imao je jasnu poruku za čoveka kog danas terete za njegovu smrt /VIDEO/


Iako su Luke i Maradona bili prijatelji, lekar ipak nikada nije bio omiljen u Maradoninoj porodici, tačnije nisu ga „mirisale“ njegove ćerke. Bez obzira što je bio i lični lekar njihovog oca koji mu je malo pre smrti operisao glavu.

Pre nekoliko dana pojavio se i transkript razgovora koji je Luke vodio sa psihijatrom Augustinom Kosačov kada je rekao „Čini se da ima srčani udar i da je debeli otišao dođavola“, da bi argentinska „Kronika TV“ objavila verovatno i poslednji Maradonin snimak.

Naime, on je sedeo u svojoj kući za kuhinjskim stolom sa Veronikom Ohedom i obratio se upravo Lukeu.

– Ugruvan sam, ali sve je dobro. Znaš da ja nisam za ove intimnosti, ali kada sam sa dobrim ljudima, izađem iz svoje jazbine. Poljubac, Luke – rekao je Maradona na video snimku.

Sa druge strane, porodica slavnog fudbalera se i dalje ne smiruju i na društvenim mrežama vodi pravi rat oko svega što je Maradonin doktor izjavio u sada već viralnom transkriptu.

– Nadam se da će pravda biti zadovoljena kada je Luke u pitanju, ali nemojmo zaboraviti ni čoveka koji ga je upoznao sa mojim ocem i isplaćivao mu platu, Matijasa Morala – napisala je Dalma na Instagramu i tako podsetila na Morala koji je bio advokat njenog oca.

Takođe, imali su i veoma burnu raspravu na Tviteru.

– Razumem sve okolnosti istrage, ali znam što je sve Luke napravio da Dijegu bude bolje. Kako se brinuo o njemu i koliko ga je voleo. Dijego je voleo njega, kao prijatelja. Ostavio je krv, znoj i suze kako bi pomogao Dijegu – napisao je tada Moral, a Dalma mu je sada odgovorila:

– Hoćeš li se i dalje pretvarati? Ti i svi oni koji ga branite. Ako istina uvek pobeđuje, vas dvojica idete u zatvor – napisala je Dalma i dodala:

– Nikad neću prestati, to je najmanje što mogu učiniti. Boli me kad vidim da ste se vi neki udružili sa tužiteljima. NIKAD NEĆU PRESTATI – napisao je Dalma velikim slovima.

Podsetimo, Leopoldo Luke, lični doktor slavnog “El Pibea”, priveden je na informativni razgovor, oduzeti su mu telefoni i kompjuterska oprema, pošto se sumnjalo da je čak ubio Maradonu, potom je otkriveno da je falsifikovao njegov potpis, a se sada pojavljuju novi šokantni detalji.

VIDEO Dijego Maradona: In memoriam

Source link

Slicni artikli

Top