You are here
Home > Atletika > Otkrili su da su u vezi i sada zbog ovoga POLA SRBIJE ZAVIDI poznatoj glumici i našem sportisti

Otkrili su da su u vezi i sada zbog ovoga POLA SRBIJE ZAVIDI poznatoj glumici i našem sportisti


Srpski atletičar Mihail Dudaš ima novu devojku – glumicu Anđelu Jovanović, ćerku legendarnog srpskog glumca Dragana Gagija Jovanovića i glumice Branke Pujić o čemu su pisali domaći mediji danas.

Dudaš i ona su objavili zajedničke fotografije sa Jahorine, čime su obelodanili vezu koju su započeli. U komentarima, na fotografiji koju su objavili, stižu samo komplimenti kao i da par izgleda prelepo, a mnogi ljudi im i zavide jer uživaju u pravoj zimskoj idili kakva nije u većem delu Srbije ovih dana.

Par se posle uživanja u prirodnim lepotama planine Zlatibor, zaputio ka Jahorini, gde skijaju zajedno.

– Oboje obožavaju skijanje, te su zato došli doneli odluku da će se najbolje provesti na Jahorini. Tamo će provesti nekoliko dana, a potom će se vratiti u Beograd, gde će svako nastaviti sa svojim poslovnim obavezama. Svakako oni ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, već žele maksimalno da uživaju u ljubavi.

“Blic” je kontaktirao smo glumicu, koja je u SMS poruci odgovorila:

– Istina je, neću da poričem. Zabavljamo se već neko vreme i ostalo bih zadržala samo za nas dvoje i najbliže – potvrdila je naša glumica.

Da su oboje trenutno na Jahorini, govore snimci i fotografije koje postavljaju na društvene mreže, doduše odvojeno. Anđela je više od godinu dana bila u vezi sa Markusom, dečkom kojeg je upoznala u Londonu, ali je na tu ljubav očigledno u tajnosti stavljena tačka.

VIDEO: Ima 84 godine trenira atletiku

Source link

Slicni artikli

Top