You are here
Home > Košarka > Trinkijerijev Bajern za deset | MozzartSport

Trinkijerijev Bajern za deset | MozzartSport

Trinkijerijev Bajern za deset

Nije Bajern opet mogao da računa na svoj najboljeg igrača Vladimira Lučića, ali nije, kao pre dva dana u Sankt Peterbrugu, imao problema sa Baskonijom. Najprijantnije ovosezonsko iznenađenje rutinski je stiglo do jubilarnog, desetog trijumfa u Evroligi – 77:66.

Gosti su se od početka mučili sa šutom iz igre. Gotovo perfektan učinak sa linije slobodnih bacanja (21/22) nije mogao da prekrije očajne procente u šutu za dva (15/42) i tri poena (5/20). Iako ni Bajern u tim segmentima nije blistao (25/51 za dva, 5/14 za tri), ipak je znao da iskoristi katastrofalnu šutersku noć rivala i većim delom utakmice kontroliše rezultat.

Ekipa Andree Trinkijerija nije paničila ni kada pred kraj treće deonice Baskonija primakla na 54:50. Brzo se pregrupisala. Rejnolds je bio polovično uspešan sa penala, Cipser je pogodio trojku, Bab dvojku i Bajern je opet odmakao na 60:50, posle čega Baskijci nisu više imali snage da ozbiljnije priprete.

Rejnolds je sa 21 poenom i 9 skokova gospodario u oba reketa, Boldvin je upisao 17, a Cipser 13 poena za Bajern, dok su u Baskoniji dvocifreni bili Dragić sa 13, Peters sa 12, Giedratis i Polonara sa 10 poena.

Source link

Slicni artikli

Оставите одговор

Top